Ендовазальна лазерна коагуляція судин (Endo Venous Laser Treatment) - це сучасна і високотехнологічна методика лікування варикозу, заснована на ефекті внутрішньосудинної (ендовазальной) коагуляції вени при впливі на неї енергії лазера.

На відміну від традиційного хірургічного методу, ендовазальна лазерна коагуляція:

  • Проводиться амбулаторно (не потрібно лягати на стаціонарне лікування)
  • Займає від 30 до 60 хвилин
  • Не вимагає загальної анестезії (тільки місцева)
  • Не залишає слідів на тілі (через відсутність розрізів)
  • Дозволяє приступати до Вашої звичної роботи (але не до важкої фізичної праці) в той же день.

Як відбувається ендовазальна лазерна коагуляція судин у Центрі лазерного лікування варикозу Артема Чеховського?

Під контролем УЗД в вену, уражену варикозом, вводиться тонкий катетер, через який під контролем ультразвуку проводиться ще більш тонкий лазерний світловод. Навколо оброблюваної вени роблять ін'єкції місцевого анестетика. Після цього здійснюється безпосередньо лазерна коагуляція варикозних вен: включення лазерних «спалахів» на кінці введеного в вену лазерного світловоду і його витяг.

При цьому вена крок за кроком коагулюється і «закривається» - настає її облітерація (зрощення або закриття порожнинного або трубчастого органу внаслідок розростання тканини (частіше сполучної), що йде з боку його стінок). Надалі вена розсмоктується.

Фізична активність пацієнта після виконаної процедури не обмежена, але протягом кількох тижнів необхідно носіння спеціального компресійного трикотажного бандажа.

Лазерне лікування варикозу у Львові проводить лікар Артем Олександрович Чеховський. Наші центри є також у містах Самбір, Ужгород, Червоноград і Тернопіль.

Попередній запис за телефоном (097) 015-04-01

Деталі на сайті http://www.chekhovskyy.in.ua/