Флебологія - це особливий розділ судинної хірургії, що займається захворюваннями вен нижніх кінцівок.

Лікар-флеболог у Львові - це фахівець, який спеціалізується на венозній патології нижніх кінцівок. До завдань хорошого лікаря-флеболога входить аналіз всіх індивідуальних особливостей пацієнта і пропозиція на основі цих даних найбільш ефективних рекомендацій щодо подальшого лікування, реабілітації та профілактики варикозу.

Вибір методу лікування і подальші рекомендації цілком залежать від того, що побачив флеболог при огляді і ультразвуковому дуплексному скануванні вен нижніх кінцівок.

  • Чим відрізняється судинний хірург від флеболога

Коли виникає необхідність записатися на прийом до лікаря, який займається лікуванням захворювань вен, постає питання, чим відрізняється флеболог від судинного хірурга (ангіохірург). Деякі впевнені в тому, що ніякої різниці немає. Однак варто розуміти, чим відрізняються спеціалізації цих лікарів. До ангіохірурга звертаються з метою проведення терапії вроджених чи набутих хвороб судин всього організму. А що ж лікує лікар-флеболог у Львові? Він спеціалізується на судинних патологіях нижніх кінцівок, а також ускладненнях, які з ними пов'язані (наприклад, трофічних виразках). Так, якщо Ви звернетеся з варикозом нижніх кінцівок до ангіохірурга, то він, швидше за все, перенаправить Вас саме до флеболога у Центр лазерного лікування варикозу Артема Чеховського.

Коли може знадобитися допомога лікаря-флеболога

Консультація флеболога у Львові необхідна при появі відповідної симптоматики. Причини, які визначають необхідність в консультації флеболога, є за наявності таких факторів, як:

  • вагітність (зокрема відвідати лікаря необхідно в рамках періоду другого-третього триместру);
  • люди, які через особливості професії, багато сидять впродовж робочого дня (це, до речі, визначає ймовірність не тільки розвитку варикозу вен, але і геморою);
  • особи похилого віку, особливо якщо вони ведуть малорухливий спосіб життя;
  • особи, які захоплюються спортом у вигляді регулярних фізичних навантажень (хоча фізичні навантаження мають позитивний вплив на організм, але для вен це не настільки корисно);
  • особи з надмірною вагою;

Щоб уникнути серйозних наслідків необхідно своєчасно записатися на прийом до лікаря і почати терапію. Самолікування не тільки малоефективне, але іноді навіть небезпечне. Тільки кваліфікований фахівець може призначити адекватний спосіб лікування. Так, до флеболога у Центр Чеховського слід звернутися за наявності таких симптомів:

  • тяжкість в ногах, сильна втома після ходьби;
  • судоми литкових м'язів, які особливо часто виявляються вночі;
  • набряк ніг;
  • візуальне збільшення вен;
  • біль і печіння в ногах;
  • поява судинних зірочок, а також видимих під шкірою судин синього або червоного кольору.

Співробітники Центру лазерного лікування варикозу Артема Чеховського із радістю дадуть відповіді на Ваші питання і допоможуть підібрати найбільш зручний для Вас час візиту.

Записатися на прийом, а також отримати детальну інформацію про послуги нашого медичного центру, Ви завжди можете за вказаними номерами телефонів:

+380(97)015-04-01

+380(93)995-20-29